• Deze website is tijdelijk gesloten wegens vernieuwen van de website en assortiment.
  • Je kunt nog wel ons assortiment bekijken. Maar de bestelfunctie is uitgezet.

Sinds 1985 zijn wij een gewaardeerde, betrouwbare partner voor veel bedrijven in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Maar uiteraard verzenden wij wereldwijd.

Wij leveren onze Nebo lampen direct uit de voorraad van onze leverancier. Wij leveren aan: Winkels, Beveiliging en Handhaving, Markthandel, Industrie, Pretparken, Horeca, Scholen etc.

U kunt terecht in onze winkel Willemstraat 21 6411 KX te Heerlen om al onze artikelen te bekijken, uit te zoeken en direct mee te nemen. Maar u kunt ook online op onze website https://www.nebolampen.nl eenvoudig bestellen.

Op de website treft u de adviesverkoopprijzen inclusief B.T.W. aan. Mocht u meerdere displays willen bestellen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken. U kunt ons bereiken op 045-57132238 of info@stockhouse.nl

Via onze webshop, die continu up-to-date gehouden wordt, kunt u zien wat er altijd precies op voorraad is.


U kunt bestellen via onze webshop en de goederen afhalen op de afgesproken dag, wij zorgen dat alles klaarstaat. Om teleurstelling te voorkomen dat het product niet klaar staat krijgt u automatisch bericht wanneer u uw producten kunt afhalen. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

 

Wilt u uw order toegezonden krijgen, dan dient er eerst via de webshop of via de webshop of overschrijving betaald te worden, waarna wij direct na ontvangst, de goederen per DHL pakketdienst aan u toezenden.