• Deze website is tijdelijk gesloten wegens vernieuwen van de website en assortiment.
  • Je kunt nog wel ons assortiment bekijken. Maar de bestelfunctie is uitgezet.

NEBO is een van 's werelds best verkochte gebruiksvriendelijke zaklampen en gereedschappen.

Zaklampen

Een zaklamp komt altijd van pas, ze zeggen dan ook  van zaklampen kan je nooit genoeg hebben. Een lamp komt altijd van pas bijvoorbeeld bij het klussen of voor onderweg, maar ook tijdens een leuke kampeervakantie of een spannende speurtocht. De zaklamp is je beste vriend als thuis plotseling de stroom uitvalt. Nebo heeft een ruime aanbod aan zaklampen.

 

Oplaadbare zaklampen

Een oplaadbare zaklamp ook wel rechargeable genoemd is handig want je laadt de batterij op en je kan aan de slag je hoeft niet meer te zoeken nieuwe batterijen. Opladen kan makkelijk via het stopcontact of een USB poortje. De volledig opgeladen zaklamp gaat langer meer dan de reguliere alkaline batterijen. Door de software in de Nebo lamp blijft de lichtopbrengst lang gelijk tot dat de accu helemaal leeg is. 

 

Nebo LED-zaklamp: krachtig en zuinig


Nebo zaklampen met LED zijn  zeer zuinig en hebben een uitermate lange levensduur. De meeste zaklampen van Nebo hebben verschillende helderheidsstanden van zeer fel tot de kleinste nachstand.

 

Specificaties

Lumen is de eenheid waarin lichtsterkte wordt bepaald. Hoe hoger het getal van de lumen, hoe feller het licht. De meeste lampen van Nebo zijn waterdicht of waterafstotend. Bedenk goed waar de Nebo lamp voor gaat gebruiken voordat je deze aanschaft.

Waarom Nebo?

  • Gratis verzending vanaf € 24,95,-
  • Veilig betalen met alle reguliere betaalmiddelen
  • Gratis afhalen en retourneren in onze winkel
  • Verzending naar Nederland België en Duisland
  • Ruim 25 jaar ervaring in outdoor en legerartikelen