• Deze website is tijdelijk gesloten wegens vernieuwen van de website en assortiment.
  • Je kunt nog wel ons assortiment bekijken. Maar de bestelfunctie is uitgezet.

Wie en wat is Nebo?

NEBO heeft als doel innovatieve verlichtingsproducten te creëren die constant de allerhoogste prestaties bereiken.

NEBO maakt deel uit van de Alliance Consumer Group-merkenfamilie met productlijnen die verlichting, sportartikelen en outdoor uitrustingen. De andere merken onder Alliance Consumer Group zijn True Utility, Quarrow, iPROTEC en WeatherRite.

Nebo maakt ze compact ...

De zaklampen van NEBO zijn ontworpen om superlicht en compact te zijn, terwijl ze net zo helder blijven als hun grotere NEBO-broers en zussen.

Nebo maakt ze krachtig ...

Met behulp van geavanceerde optica en gepatenteerde LED-technologie maximaliseren NEBO-zaklampen de energie-efficiëntie om een ​​krachtige lichtstraal te produceren.

Nebo maakt ze waterdicht ...

Onze selectie waterdichte verlichting is klaar voor alle weersomstandigheden en is gecertificeerd voor Ingress Protection Rating (IP), wat de kwaliteit en duurzaamheid van de producten garandeert.

We maken ze oplaadbaar ...

Omdat de verlichtingstechnologie zo snel vooruitgaat, blijven we voorop door oplaadbare functies in veel van onze nieuwe collectie in te bouwen, perfect voor het milieu en gemak voor u.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots om de zak- en werklampen van Nebo te mogen verkopen. Wij zijn een online webshop die onderdeel uitmaken van stockhouse.nl, brandit-kleding.nl en als laatste uitbreiding Nebozaklampen.nl.

De Dumpshop in Heerlen is al jaren een begrip. De bekende bomberjack's van Alpha Industries zijn al meer dan 25 jaar hier verkrijgbaar. We zien wel een verandering in onze winkel. Er is steeds minder vraag naar gebruikte militaire kleding en spullen en steeds meer naar vintage kleding. Wij hebben dan ook robuuste en stoere kleding van onder meer het merk Vintage Industries, Brandit, 101 INC en Fostex.

Stockhouse heeft naast kleding ook heel veel leuke outdoor spullen zoals verrekijkers, messen, luchtbuks kogeltjes en allerlei andere accessoires. 

Ons personeel is ook deskundig om je te helpen met de juiste schoenen voor de juiste activiteiten te kiezen. Je kan bij ons terecht voor legerkisten, wandelschoenen, bergschoenen, werkschoenen en all-roundschoenen. De merken die wij verkopen zijn onder andere, Blackstone, Magnum, Brandit en nog veel meer.

Nieuwsgierig kom dan vrijblijvend naar onze winkel in Heerlen. Wij zijn gevestigd op de Willemstraat 21 in het centrum van Heerlen